RIETVELD ORIGINALS

Sinds 2004

Rietveld Originals is opgericht door Gerrits kleinzoon Egbert Rietveld met als doel de meubelontwerpen van zijn grootvader onder de aandacht te brengen van het publiek. De Rietveld Originals collectie omvat alle meubel ontwerpen van Gerrit Rietveld die op dit moment in productie zijn. De collectie bestaat uit meubels die door ons als officiële licentiehouder van de Stichting auteursrechten dr. G. Th. Rietveld worden geproduceerd én de ontwerpen die door Cassina, Gispen en Tecta worden uitgegeven.

Rietveld Originals collectie

Sinds de oprichting in 2004 hebben wij meer dan 10 ontwerpen van Rietveld op de markt gebracht. Het overgrote deel van de meubels wordt in Nederland geproduceerd bij ons zusterbedrijf Dutch Gelderland Groep in Culemborg.

Afbeelding: Steltman stoel

DESIGN GROEP

RSGA Design

Rietveld Originals is onderdeel van RSGA Design, waar ook Spectrum Design en meubelfabriek Gelderland als zelfstandige bedrijven deel van uitmaken. RSGA Design richt zich op het verder ontwikkelen van sterke onafhankelijke merken in design, ieder actief in een eigen marktgebied. Er wordt onder andere synergie gerealiseerd in productie, back office en distributie. Door de bundeling van krachten zijn we in staat om in binnen- en buitenland een diverse groep klanten te bedienen.

RSGA design

Onze website maakt gebruik van cookies om u de beste webervaring te garanderen. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacybeleid en het gebruik van cookies. Lees meer