Tijdelijk 15% korting op de Steltman stoel

Lokaal produceren

Wij ontwikkelen en produceren meubels ontworpen door Gerrit Rietveld. Om de diverse ontwerpen uit onze collectie met de hoogste kwaliteitsnormen te kunnen maken, combineren we de kennis van gespecialiseerde vakmensen met moderne productietechnieken. Door onze productie dicht bij huis te houden, bouwen we een sterke relatie met de beste Nederlandse ambachtslieden die onze meubels met aandacht en kunde maken. De kwaliteit van zowel het productieproces als ook het uiteindelijke ontwerp wordt hierdoor gewaarborgd.

Duurzaam en tijdloos design

Sinds 2004 combineren wij de beste materialen met tijdloos design, iets wat in deze tijd van bewuster leven steeds meer waardering krijgt. Functionaliteit, comfort en hoge productiestandaarden zijn kenmerkend voor onze collectie. Wij kiezen onze ontwerpen zorgvuldig en maken in de ontwikkeling duurzame keuzes in materialen en productieprocessen. Een visie die heeft geleid tot een krachtige, tijdloze en aantrekkelijke design collectie.

Onze website maakt gebruik van cookies om u de beste webervaring te garanderen. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacybeleid en het gebruik van cookies. Lees meer