gerrit rietveld boek cadeau

Ontvang bij besteding van minimaal € 500,- in onze webshop tijdelijk het iconische boek Weelde van de Eenvoud waarin fotograaf Arjan Bronkhorst bijzondere Rietveldhuizen, hun interieurs en bewoners op een unieke wijze in beeld brengt.

Rietvelds Schröderhuis uit 1924 in Utrecht is inmiddels wereldberoemd. Zijn andere architectuur ontwerpen zijn minder bekend. Auteurs Willemijn Zwikstra en Marc van den Eerenbeemt doken samen met conservator Ida van Zijl in de archieven en vroegen bewoners hoe het is om in een Rietveldhuis te wonen. Prachtige foto's van Arjan Bronkhorst, gecombineerd met deze achtergrondverhalen, vormen een onthullend boek.

Vanaf 1 augustus 2023 geven wij het boek Weelde van de Eenvoud cadeau bij besteding van minimaal €500,- in onze webshop.

Hoe werkt het?
Plaats een bestelling via onze webshop. Na aankoop ontvangt u van ons een code waarmee u het boek gratis kunt bestellen via onze website.

Deze actie is alleen geldig op bestellingen geplaatst en geleverd in de Benelux. Zolang de voorraad strekt.

Onze website maakt gebruik van cookies om u de beste webervaring te garanderen. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacybeleid en het gebruik van cookies. Lees meer