Return

Het is mogelijk om uw aankoop bij Rietveld Originals te retourneren. Hier is een aantal voorwaarden aan verbonden. Alle informatie over het retourneren van uw aankoop vindt u op deze pagina.

Neem eerst contact op Indien u uw aankoop wilt retourneren verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen via info@rietveldoriginals.com of +31 (0)20 – 670 3330 zodat wij samen met u kunnen bepalen wat de beste verzendwijze is.

Zelf terugbrengen Het is ook mogelijk om uw aankoop zelf naar onze showroom of fabriek terug te brengen. De locatie gegevens staan hieronder vermeld.

Retourvoorwaarden

De retourtermijn bedraagt 14 dagen, na ontvangst van het artikel. U kunt dan zonder opgave van redenen van de aankoop afzien. Let op! U kunt de aankoop niet herroepen bij producten die specifiek voor u gemaakt. Dit is bij het grootste deel van de Rietveld Originals collectie het geval: een gestoffeerde fauteuil, een gelakte stoel of tafel worden gemaakt aan de hand van uw keuze en valt dus niet onder het herroepingsrecht. Zie hiervoor artikel 10.7 van onze verkoopvoorwaarden.

Retour aanmelden

Wij verzoeken u het herroepingsformulier in te vullen en te mailen naar info@rietveldoriginals.com. Wij nemen dan direct contact met u op om uw de afhandeling van uw retourzending goed te laten verlopen. Aansprakelijkheid retourzending Retourzendingen zijn voor risico en kosten van de koper. Dit houdt in dat Rietveld Originals niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom aan de verzender altijd om een traceercode en bewaar deze goed, of retourneer het artikel bij onze fabriek of showroom.

Status van uw retour

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen wij bevestiging per email.

Conditie van het geretourneerde

U bent volledig verantwoordelijk en aansprakelijk voor de waardevermindering van uw aankoop als gevolg van eventueel gebruik. Defect of verkeerd artikel ontvangen Wanneer u een verkeerd of defect artikel heeft ontvangen verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen zodat wij u instructies kunnen geven voor het kosteloos retourneren van de zending.

Uitsluiting retourrecht

Er zijn artikelen die u niet kunt retourneren. Dit is van toepassing bij artikelen die voor u op maat of naar uw specifieke wensen vervaardigd zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval bij gestoffeerde meubelen maar ook bij meubels die wij op uw verzoek in een bepaalde maat of kleur afwerken.

Kosten en geldteruggave retourkosten

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. In het geval van een defect of wanneer u een verkeerd artikel ontvangen heeft dan zijn de kosten voor onze rekening.

Geldteruggave

Wanneer u een artikel retourneert heeft u recht op een teruggave van het volledige aankoopbedrag en eventuele verzend en afleverkosten (exclusief de retourkosten). Terugbetaling vindt zo spoedig mogelijk plaats, uiterlijk binnen 14 dagen na melding van de herroeping. Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retouradressen

Neem eerst contact op via +31 (0)20 – 670 3330 of info@rietveldoriginals.com

Spectrum Meubelen B.V.
t.a.v. Rietveld Originals
Halvemaanstraat 18A
5651 BP Eindhoven

Dutch Gelderland Groep B.V.
t.a.v. Rietveld Originals
Industrieweg 15
4104 AP Culemborg

Our website uses cookies to ensure you the best web experience. By using our website you agree to our privacy policy and the use of cookies. Read more