Local production

Wij ontwikkelen en produceren meubels ontworpen door Gerrit Rietveld. Om de diverse ontwerpen uit onze collectie met de hoogste kwaliteitsnormen te kunnen maken, combineren we de kennis van gespecialiseerde vakmensen met moderne productietechnieken. Door onze productie dicht bij huis te houden, bouwen we een sterke relatie met de beste Nederlandse ambachtslieden die onze meubels met aandacht en kunde maken. De kwaliteit van zowel het productieproces als ook het uiteindelijke ontwerp wordt hierdoor gewaarborgd.

Durable and timeless design

Sinds 2004 combineren wij de beste materialen met tijdloos design, iets wat in deze tijd van bewuster leven steeds meer waardering krijgt. Functionaliteit, comfort en hoge productiestandaarden zijn kenmerkend voor onze collectie. Wij kiezen onze ontwerpen zorgvuldig en maken in de ontwikkeling duurzame keuzes in materialen en productieprocessen. Een visie die heeft geleid tot een krachtige, tijdloze en aantrekkelijke design collectie.

Our website uses cookies to ensure you the best web experience. By using our website you agree to our privacy policy and the use of cookies. Read more