Shipping & Delivery

Hieronder staan de meest gestelde vragen over bezorging en de status van uw bestelling. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Wat is de status van mijn bestelling?

Zodra u een order heeft geplaatst ontvangt u van ons een orderbevestiging. Hierin staat welk(e) product(en) u heeft aangekocht en wat het ordernummer is. Wanneer uw order in behandeling is genomen, ontvangt u hierover een e-mail bericht van ons.

Wat is de levertijd?

De meeste producten worden speciaal voor u gemaakt. De levertijd van onze is doorgaans 6 tot 8 weken. Wanneer uw order in behandeling is genomen, laten we u weten wat de verwachte leverdatum is.

Wie bezorgt mijn bestelling?

Afhankelijk van het afleveradres en de samenstelling van uw order maken wij een keuze uit de bezorgservices waar wij mee werken. We plannen samen met u een passend bezorgmoment in.

Wat zijn de bezorgkosten?

Binnen de Benelux rekenen wij geen verzendkosten. Bij een levering buiten de Benelux kunt u uw order plaatsen via de website, hierna ontvangt u van ons een offerte voor de verzendkosten. Deze is geheel vrijblijvend, wanneer u niet akkoord gaat met de verzendkosten zullen wij uw order annuleren.

Our website uses cookies to ensure you the best web experience. By using our website you agree to our privacy policy and the use of cookies. Read more